fredag 29. juni 2012

Takk for meg..og ny bloggEtter en stund i tenkeboksen har jeg bestemt meg for å avslutte denne bloggen og starte en ny. Den nye bloggen vil også handle mye om lavkarbo, men jeg vil fokusere mere på proteiner enn fett.


Den nye bloggen min starter sånn:

"Jeg startet bloggen Min Lavkarbomat i september 2010, mest for å ha et sted å samle oppskriftene mine. Lenge la jeg ut oppskrifter nesten daglig, men for litt over et år siden dalte aktiviteten veldig. Mye av grunnen til det var at jeg slutta og røyke, og begynte å spise sjokolade i stedet. Og som med sukkeravhengige flest holdt det ikke bare med en sjokolade, eller bare sjokolade for den saks skyld. Det ble mye både sjokolade, smågodt, potetgull og ikke minst min store svakhet; is. Og når jeg først spiste så mye tull kunne jeg jo like gjerne gjøre det enda verre ved å spise mye ferdigmat også. Enden på visa ble at alle kiloene som en gang var borte fant veien hjem igjen. Ikke bare fant de seg godt til rette, men de hadde med seg en haug med venner også. I løpet av det siste året har jeg tatt meg sammen i perioder, spist ketogent og tatt av noen av kiloene. Dessverre har ikke disse periodene vart så lenge av gangen, så de samme kiloene har kommet og gått flere ganger.

I april fant jeg ut at nok er nok.. Fett Nok!! Jeg har alltid hatt problemer med å få i meg nok fett når jeg har spist etter LCHF-prinsippet, men samtidig har jeg hatt veldig mange helsemessige fordeler av det kostholdet. Jeg bestemte meg defor for å prøve PSMF (proteinsparende modifisert faste). .."

Om du har lyst til å følge meg videre finner du den nye bloggen min her


Jeg har ingen planer om å slette denne bloggen, så du kan fremdeles finne oppskriftene her.


Takk for meg :o)

6 kommentarer:

 1. Tusen takk for fantastiske oppskrifter. Har ikke fulgt lavkarbo på en stund, men vurderer å komme igang igjen. Veldig bra å kunne søke her blandt alle rettene. Synd du ikke skriver her mer, men veldig glad for at man fortsatt kan "surfe" her. Kan du poste en link her til din nye blogg?
  Takk :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for nydelige oppskrifter, langsteik-oppskriftene dine har gitt meg nye oppdagelser og nytelser!! Takk! Og vil gjerne se på din nye blogg!!

  SvarSlett
 3. 'The charges resulted from an August 2012 incident when officers from Ontario Police
  Department received an anonymous phone call that a cockfight was in progress,' said Deputy District Attorney Debbie Ploghaus,
  who prosecuted the case. Many of Carter's clients were left drowning in debt.
  So far, no decision regarding an appeal has been made.


  Visit my site; Gary Neinstein webpage

  SvarSlett
 4. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

  SvarSlett

 5. nugenix vs super male vitality amazon male vitality pills super male vitality png "roger stone polonium \"super male vitality\"" imperial elixir male vitality super male vitality turk what can improve male vitality male vitality male enhancement pills & testosterone booster Advantages Of Vitality RX Vitality RX has such countless for the body that it can end up being troublesome for you to count them. The creators ensure that Vitality RX has helped various people previously and it will be a colleague for any person who conceives that its hard to keep up their execution in sex. It has the going with Benefits:
  http://www.cureidea.com/vitality-male-enhancement/

  SvarSlett
 6. I take 1-Testosterone everyday https://www.bestpricenutrition.com/products/hi-tech-pharmaceuticals-1-testosterone-60ct

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...