torsdag 6. januar 2011

Urtekrydret skinkebiff med spaghettisquash



2 porsjoner:

Ingredienser:
1 squash
300 g skinkebiff
1 fedd hvitløk
3 ts tørkede urter (eller 2 ss friske), f.eks basilikum og rosmarin
1/2 ts salt
1/2 ts peppermiks
2-3 stilker vårløk
1/2 dl fløte
1 dæsj flytende buljong (eller kjøttfond)


Fremgangsmåte:
Skjær squashen i strimler, enten ved hjelp av et juliennejern/grønnsaksstrimler, eller ved å først skjære squashen i tynne skiver på langs med en ostehøvel og deretter i tynne strimler.
Ha strimlene i et dørslag og strø over salt. La det stå og renne av seg i 15-30 minutter.

Finhakk hvitløk og bland det sammen med urter, salt og pepper.
Skjær kjøttet i to så du får tynne skiver og strø deretter på krydderblandingen.

Stek skinkebiffene på middels varme i 2-3 minutter på hver side. Skru deretter av varmen og etterstek i varm panne til de er gjennomstekte.

Skjær vårløk i ringer og ha det i fosskokende vann sammen med squashstrimlene. La det koke i ca 1 minutt.
Ha grønnsakene over i dørslaget igjen og la det renne av seg, før du har det tilbake i kjelen.
Tilsett fløte og buljong mens kjelen står på svak varme. Rør sammen og la koke i ca 1 minutt.


* * *






* * *

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...