mandag 13. desember 2010

Fiskegrateng med laks



4 porsjoner:

Ingredienser:
500 g laksefilet
2 ss smør
1 ts johannesbrødkjernemel (JBKM)
1 dl vann
2 dl fløte
3 dl revet ost
1/2 ts salt
revet muskatnøtt
2 egg
pofiber


Fremgangsmåte:
Skjær fisken i terninger.
Smelt smøret i en kjele. Rør JBKM ut i vannet og ha det i kjelen under omrøring. Kok opp.
Spe med ca halvparten av fløten og kok opp under omrøring før du har i resten av fløten. Kok sausen i noen minutter på svak varme.
Rør inn 1 dl revet ost, og smak til med salt og muskatnøtt.
Ta kjelen av varmen og rør inn egg og fiskebiter.
Hell blandingen over i en liten ildfast form. Strø over pofiber og resten av osten
Stek ved 200 grader i ca 35 minutter. La retten hvile litt før servering.

Server med kokte grønnsaker.


* * *





* * *

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...