tag:blogger.com,1999:blog-1401598494112712889.post714239946947260494..comments2024-02-19T19:10:28.313+01:00Comments on Min lavkarbomat: Fromasjkake på sjokoladebunnAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/14096544929794439920noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1401598494112712889.post-59832245461139026732011-01-18T14:56:08.158+01:002011-01-18T14:56:08.158+01:00Ja, det går like bra Kjersti :o) Bare husk at Sple...Ja, det går like bra Kjersti :o) Bare husk at Splenda veier en tiendel av det sukrin og sukker gjør :o)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14096544929794439920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1401598494112712889.post-18702839858783978252011-01-18T09:59:50.599+01:002011-01-18T09:59:50.599+01:00Akkurat ja. :-)
Men da bruker jeg bare Splenda sid...Akkurat ja. :-)<br />Men da bruker jeg bare Splenda siden jeg ikke har Hermesetas. :-)Kjerstinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1401598494112712889.post-9722055454519574912011-01-17T01:06:02.744+01:002011-01-17T01:06:02.744+01:00Både Hermesetas og Splenda er "lettstrø"...Både Hermesetas og Splenda er "lettstrø". Splenda er laget av sucralose mens Hermesetas inneholder aspartam og acesulfam-K. Hermesetas har jeg kjøpt i Sverige :o)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14096544929794439920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1401598494112712889.post-76940971623809120752011-01-16T23:53:37.316+01:002011-01-16T23:53:37.316+01:00Hermesetas har jeg ikke hørt om.... Hva er forskje...Hermesetas har jeg ikke hørt om.... Hva er forskjellen på det og feks Splenda?<br />Ellers må jeg jo skryte av bloggen din, jeg også! Mange fabelaktig gode oppskrifter! :-)Kjerstinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1401598494112712889.post-71357624739024299762010-11-03T23:38:41.988+01:002010-11-03T23:38:41.988+01:00A-ha, ja da er det nok det som er grunnen til den ...A-ha, ja da er det nok det som er grunnen til den rare smaken ja :) Tusen takk for oppklaringen, det er så vanskelig å være ny i dette med lavkarbo diett og nye ingredienser, men du har slike utrolig inspirerende og gode oppskrifter som er med på å gjøre diettlivet spennende og kjekt :)Bentenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1401598494112712889.post-47548628847130578782010-10-24T23:11:04.041+02:002010-10-24T23:11:04.041+02:00Hei Bente,
100 g splenda hørtes veldig mye ut. Suk...Hei Bente,<br />100 g splenda hørtes veldig mye ut. Sukrin veier det samme som sukker, mens splenda, hermesetas og natreen veier en tiendel. Skal du bruke en blanding av splenda og hermesetas som søtning må du bruke 20 g tilsammen :o)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14096544929794439920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1401598494112712889.post-82078098984082644882010-10-24T19:34:52.682+02:002010-10-24T19:34:52.682+02:00Min bunn fikk en beisk smak... Brukte 100 gram Spe...Min bunn fikk en beisk smak... Brukte 100 gram Spelnda og 10 gram Natreen, da jeg ikke hadde det søtningen du hadde. <br />Er dette grunnen til den beiske smaken tro?..<br />Ellers så var fromasjen yummy!! :)<br />Håper på svar fra deg, for denne vil jeg gjerne få til :)Bentenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1401598494112712889.post-54966348761022865552010-10-05T15:26:39.824+02:002010-10-05T15:26:39.824+02:00Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!Livnoreply@blogger.com