2 porsjoner:
Ingredienser:
2 kyllingfileter
150 g asparges
1 avokado
blandet salat
cherrytomater
2 ss olivenolje
saltpepper
Fremgangsmåte:
Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek dem et par minutter på hver side i varm panne. Skru ned varmen og stek videre til filetene er gjennomstekte.
Rens aspargesen og knekk av den nederste dlen av stilken. Kok opp lettsaltet vann i en kjele og ha i aspargesen, kok i 3-5 minutter. Hell av vannet og hold aspargesen varm.
Skjær de grønne stilkene og bladene av fenikelen. Del den i to, fjern roten og skjær den deretter i terninger.
Del avokadoen i to og fjern steinen. Bruk en skje til å fjerne kjøttet fra skallet og del deretter kjøttet i passe biter.
Vask salaten og riv den i biter. Bland den sammen med resten av grønnsakene og ha over olivenolje.
Skjær kyllingfiletene i passe biter og bland i salaten. Smak til med salt og pepper.
Kilde/inspirasjon: Din mat
* * *
* * *